معایب پنجره دوجداره ریلی

یکی از معایب پنجره دوجداره ریلی عایق کامل نبودن آن می باشد. پنجره دوجداره ریلی به دلیل نحوه بازشو آن، یکی از محبوب ترین انواع پنجره دوجداره می  باشد.

همانطور که می دانید پنجره دوجداره ریلی وقتی باز می شود فضایی را اشغال نمی کند و همین حسن آن است که این نوع پنجره را به یکی از محبوب ترین انواع پنجره دوجداره تبدیل کرده است.

اما این نوع پنجره عایق کمتری نسبت به مدل لولایی و سایر مدل ها دارد به طوری که تولید این نوع پنجره در اروپا کنار گذاشته شده است.

پنجره دوجداره ریلی به هم با پروفیل upvc قابل تولید است و هم با پروفیل آلومینیوم ترمال بریک. بسته به اینکه ابعاد پنجره جقدر باشد می توان تعیین کرد که پنجره دوجداره با کدام متریال تولید گردد.

پنجره دوجداره ریلی upvc:

این مدل پنجره همان پنجره upvc مدل کشویی می باشد. اگر می خواهید پنجره upvc کشویی خرید نمایید حتما یراق آن را roto آلمان انتخاب نمایید، چون تحمل وزن غلطک های آن تا ۲۰۰ کیلوگرم هستند و از متریال مقاومی ساخته شده است. ارتفاع بیشتر از ۲/۱۰ تجاوز نکند و عرض هر لنگه بیشتر از ۱/۲۰ تجاوز نکند.

پنجره دوجداره ریلی آلومینیومی:

اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید و پنجره ریلی را می پسندید، پیشنهاد می گردد که از پنجره ریلی آلومینیومی ترمال بریک استفاده نمایید چون پروفیل آلومینوم در کل مقاوم تر از upvc می باشد و در پنجره ریلی عملکرد بهتری را نسبت به upvc از خود نشان می دهد مخصوصا در زمان هایی که ارتفاع زیاد است و یا عرض لنگه بسیار کم و مهمتر از همه اینکه پنجره قرار است در طبقات بالای ۵ نصب گردد. در این طبقات فشار وارده از طرف باد بر پنجره زیاد است در نتیجه آلومینیوم مقاوم تر است.

پنجره upvc

معایب پنجره دوجداره ریلی:

۱- عدم عایقی ۱۰۰ درصدی: در پنجره لولایی وقتی پنجره بسته می شود، لاستیک های بین پنجره توسط فشار وارد شده از طرف یراق به یکدیگر فشرده می شوند، اما این اتقاق در پنجره دوجداره ریلی نمی افتد و لاستیک ها فقط از کنار یکدیگر رد می شوند و یا در کنار هم قرار می گیرند از این جهت است که پنجره ریلی مثل لولایی عایق نمی باشد.

۲- همانطور که در بالا گفته شد این نوع پنجره در ابعاد محدودیت دارد.

۳- اگر از غلطک های خوبی استفاده نشود، با توجه به وزن شیشه و پنجره ، بازشو به سختی حرکت می کند.

۴- از همه مهمتر این است که در پنجره ریلی پاک کردن شیشه بسیار سخت می باشد و همواره یک قسمت از شیشه ثابت تمیز نمی شود. در پنجره های ریلی مدل قدیمی و تک جداره لنگه را باز می کردند و پایین می آوردند و شیشه های را تمییز می کردند اما این امکان در پنجره های دوجداره نمی باشد و باز کردن بازشو و خارج کردن از جایش احتیاج به تخصص دارد.

۵- در طبقات بالا در هنگام وزیدن باد به جهت همان مطلبی که در بخش ۱ گفته شد ، پنجره ریلی زوزه می کشد.

چگونه معایب پنجره دوجداره ریلی را برطرف کنیم؟

۱- اگر پنجره ریلی می خواهید حتما از یراق roto آلمان استفاده کنید.

۲- ارتقاع پنجره خود را هرگز بالاتر از ۲/۱۰ در نظر نگیرید.

۳- جهت ابعاد بزرگ از آلومینویم استفاده نمایید.

۴-قسمت فیکس را هم بازشو مخفی بذارید تا امکان تمییز کردن هر دو شیشه مهیا گردد.( نکته فنی بسیار مهم)